Familiesamling: CHARGE syndrome
 
Samtidig med Signo konferansen 2017 CHARGE syndrom arrangerer vi en samling for familier som har et medlem med CHARGE. Vi legger opp til at de voksne deltar på forelesningene på fagkonferansen på dagtid. På ettermiddag og kveld har vi felles aktiviteter for familiene.
 
Innhold:
Onsdag 1. og torsdag 2. november arrangerer vi aktiviteter ute og inne for barn og ungdom med CHARGE, ledsagere og søsken. Formålet er å treffes, bli kjent med hverandre og å få opplevelser sammen. Vi legger til rette for aktiviteter med utgangspunkt i friluftsliv, bondegård, lek og fysisk aktivitet, tegnspråk, musikk og kunst. Aktivitetene vil bli tilpasset de som melder seg på. De som har behov for egen ledsager, må ha med dette fra hjemstedet.
 
Fredag 3. november tilbyr foreleserne på kurset konsultasjoner og samtaler
 
Målgruppe:
Familier som har et familiemedlem med CHARGE syndrom, søsken og eventuelle ledsagere.
 
Overnatting:
Signo kompetansesenter tilbyr overnatting på senteret med alle måltider inkludert for familier som har medlemmer med CHARGE syndrom og deres ledsagere. Antall plasser er begrenset og blir fortløpende fordelt.
 
Pris:
Det er ingen kursavgift for deltakelse på konferansen eller familiesamlingen for familier som er tilknyttet Signo skole- og kompetansesenter. For kost og losji faktureres det kr 500 pr voksen.
 
Påmelding og ytterligere informasjon:
Familiesamlingen er nå fullbooket. Det er mulig å sette seg på venteliste. Ta kontakt med Torunn.Muller-Nilssen@signo.no

NB! Det er fortsatt ledige plasser på fagkonferansen: http://signo.kursadmin.itum.com/Course/59504

Det er dessverre ikke flere ledige plasser på dette kurset! Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt.
Informasjon
Påmeldingsfrist
18.10.2017

Kurssted
Signo kompetansesenter, Kurssenteret, Molandveien 37, 3158 ANDEBU

Tidspunkt
Fra : 01.11.2017
Til : 03.11.2017
09:00-15:30

Pris
0,00

Antall ledige plasser
0